Skip to content
Albert

Testimonios imparables

¡Nuestros Imparables son nuestra razón de ser!

Testimonios de lucha y superación de grandes y pequeños Imparables contra la leucemia, el linfoma, el mieloma múltiple…

Albert

Testimonio donante

Tinc 30 anys i fa un parell d’anys era donant de sang i plasma, com tanta gent, sense saber que hi havia altres possibilitats de donació en vida. Durant una donació de sang se’m va acostar una infermera i em va parlar per primera vegada de la Fundació Josep Carreras. Em va preguntar si havia sentit a parlar de la donació de medul·la òssia. Vaig deixar que m’expliqués i em va fascinar de tal manera que aquell mateix dia vaig sortir del centre de donació havent signat els papers per ser donant de medul·la òssia.

La veritat és que pensava que aquest tipus de donació era molt inusual i que hi hauria milers de persones inscrites. L’agost del 2021 vaig rebre una trucada que em canviaria la vida: em trucaven per preguntar-me si volia donar medul·la per a algú que ho necessitava. No ho vaig dubtar ni un moment, vaig dir que sí, encara que em feia molta por.

Durant aquella trucada vam estar parlant sobre com seria el procés i tot el que hauria de fer jo. En acabar, em vaig adonar que havia estat parlant amb el mans lliures del telèfon activat i que la meva filla de sis anys havia sentit tota la conversa.

Ella estava al sofà veient la televisió i jo m’hi vaig acostar per parlar amb ella sobre el tema, i aleshores va esclatar a plorar perquè es pensava que el que estava malalt era jo. Li vaig explicar que la trucada era per poder salvar la vida a una altra persona que sí que estava malalta… Déu-n’hi-do el que em va costar fer entendre això a una nena de sis anys, però al final ho vaig aconseguir.

Des d’aquell moment ha estat al meu costat en aquest meravellós procés de poder donar una segona oportunitat a una persona que ho necessita.

A partir d’aquí, vaig començar a investigar pel meu compte sobre el tema, cosa que va ser un error, això no s’ha de fer mai, ja que qui ha d’explicar, aconsellar i guiar són les persones que en saben. Efectivament, quan vaig anar a fer les primeres proves m’ho van explicar tot perfectament bé.

El dia 25 de gener de 2022 vaig entrar a l’hospital per fer efectiva la donació.

Molts us deveu preguntar per què ho faig o si tinc algun familiar amb aquesta malaltia… Per sort, la meva família, els meus amics i la meva gent propera no tenen res a veure amb aquesta malaltia.

Deixeu-me que us faci una pregunta:

Si tinguéssiu un familiar, amic o conegut que necessités aquesta donació i vosaltres no poguéssiu ajudar-lo, us agradaria que algú ho fes per vosaltres? Doncs això és el que em motiva a ser donant de medul·la òssia. Així que us convido a tots a fer-vos donants de medul·la òssia.

Com més siguem, més vides salvarem!

Infórmate sobre la donación de médula ósea

¡Conoce a otr@s imparables!

Bibiana testimonio imparable contra la leucemia mieloide aguda

Bibiana

Paciente de leucemia mieloide aguda
VER SU HISTORIA
Cassià testimonio imparable contra la inmumodeficiencia combinada severa

Cassià

Paciente de inmunodeficiencia combinada severa
VER SU HISTORIA
Leire testimonio imparable contra la leucemia linfoblástica aguda

Leire

Paciente de leucemia linfoblástica aguda
VER SU HISTORIA
Guillermo, testimonio imparable contra la leucemia linfoblástica aguda

Guillermo

Paciente de leucemia linfoblástica aguda
VER SU HISTORIA

Quiero estar al día de la lucha contra la leucemia